Pinball 4U – Informatie

Is het Pinball machine of flipperkast? Hoe je het ook noemt, wij leveren Pinball machines (flipperkasten), zoals u ze wenst. De grote van de pinball machine word bepaald door het gekozen scherm. Deze kunnen variëren tussen de 32 en 49 Inch, met deze verschillende afmetingen is er altijd wel ergens ruimte voor een pinball machine.  Onze pinball machines worden Plug en Play geleverd met meer dan 150 Games. En wist u dat vele games gewoon gratis te downloaden zijn, zo kunt u zelf spellen toevoegen. 

Digitale flipperkasten zijn elektronische flipperkasten welke door ons naar wens gefabriceerd worden. Ze worden met een computer bestuurd en zijn herkenbaar aan 3 beeldschermen. Een scherm voor de backglass, een voor de DMD en een voor het speelveld. Ze hebben elektronische geluidseffecten en muziek en spraak. Ze kunnen scores en spelsituaties onthouden in het geheugen. Op deze kasten kun je honderden verschillende flipperkasten bespelen. Doordat er in dit type flipperkasten alleen maar beeldschermen zijn, hebben ze geen onderhoud nodig.

Alle bekende (en onbekende) flipperkasten zijn gedigitaliseerd en zijn gratis te downloaden en daarmee waarheidsgetrouw te spelen in 1 apparaat. Dus een complete speelhal op 2 vierkante meter.
Het cabinet word CNC gezaagd en komt rechtstreeks uit de fabriek.

Pinball4u levert digitale flipperkasten in 3 standaard formaten:

 • 32″ Playfield
 • 42″ of 43″ Playfield (afhankelijk van uw keuze voor het soort scherm)
 • 48″ of 49″ Playfield (afhankelijk van uw keuze voor het soort scherm)

De precieze afmetingen van de kast kunt u terug vinden bij de gewenste flipperkast.

Onze flipperkasten worden standaard geleverd met onderstaande onderdelen:

 • Pinball controller (KL25Z + Rigmaster)
 • Analoge nudging (ingebouwde accelerometer allows you to bump the table just like a mechanical table and the ball will move accordingly)
 • 3 hoogwaardige monitoren (Playfield, DMD, Backglass)
 • Digitale plunger (ball shooter)  (Schiet de bal met preciezie het speelveld in)
 • Plunger knop
 • Orginele coindeur incl. add coin button
 • Buttons voor aansturing
 • Orginele poten
 • Gehard glas boven het playfield
 • Bestickering (kies uw gewenste design, maak uw eigen of laat ons iets ontwerpen)
 • 2.1 Geluid (2 speakers in de backglass en subwoofer onder het playfield)
 • 4 hoogwaardige flipperknoppen
 • Kantelbare BackBox (makkelijk voor vervoer)
 • Intel I5 pc met windows 10 (kan geupgrade worden)
 • 16 GB RAM en 500 GB SSD
 • Grafische kaart Nvidia 1650 (kan geupgrade worden)
 • Speelveld is schuin geplaatst
 • plug en play wordt geleverd met geïnstalleerde games – klaar voor gebruik.

Onze flipperkasten zijn compatibel met meer dan 1300 pinball spellen van Visual Pinball, Future Pinball en Pinball FX. Door de vele spellen zal je merken dat de tijd vliegt wanneer je hier op aan het spelen bent.

Wilt u ervaren hoe een digitale flipperkast speelt, kom dan gerust eens bij ons aan! Wij hebben altijd 1 machine klaarstaan waarop u de beleving kunt voelen. Ook kunnen wij u laten zien maar vooral ook voelen wat de add-ons doen.

Add-Ons (Optioneel):

Met onze optionele Add-Ons maak je van je flipperkast een geavanceerde machine waar je de feedback op kan voelen en beleven net als op een echte flipperkast. Voor meer informatie over add-ons zie deze pagina!

 

Onderhouds vrij:

Ten op zichtte van traditionele flipperkasten die steeds opnieuw gerepareerd moeten worden hebben deze virtuele flipperkasten bijna geen onderhoud nodig. De bal kan niet vast komen te zitten en er zijn geen bewegende onderdelen anders dan onze ventilatoren (Die makkelijk te vervangen zijn). En daarom gaan ze veel langer mee dan een traditionele flipperkast.

Garantie:

Op de standaard onderdelen zit 1 jaar garantie. Op computer onderdelen en de monitoren zit standaard fabrieksgarantie van 2 of 3 jaar.
Mocht er een defect optreden in de elektronica van de flipperkast dan is het mogelijk om een monteur langs te sturen op basis van ons uur tarief.

Bezorging:

Mocht u een flipperkast bij ons willen bestellen, en u heeft zelf geen passend vervoer, dan kunnen wij uw speelautomaat (laten) bezorgen.

Wij bezorgen en installeren de door u bestelde flipperkast of andere automaat op de begane grond of etage met lift in de provincies Zuid-Holland en Utrecht voor €150,-
Woont u buiten de provincies Utrecht en Zuid Holland dan kunnen wij de flipperkast laten bezorgen door een koerier of in overleg (afhankelijk van de aantal kilometers kunnen wij de kast ook bij u thuis afleveren en installeren.
In beide gevallen nemen wij contact met u op voor het maken van de bezorgafspraak.

U kunt tijdens het bestelproces voor deze bezorg optie kiezen.

Levertijd:

Bouwtijd:   30 – 60 dagen
Het kan zijn dat we een virtuele flipperkast op voorraad hebben, dat ligt eraan hoe we in de productie zitten, dus voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of mailen info@ pinball4u.nl of 0348-554821

 

flipperkast in aanbouw
flipperkast virtueel

ADRES SHOWROOM

Platinastraat 10-K
2872 ZX Schoonhoven

Openingstijden:

Ma-Vr: Op Afspraak
Zat-Zon: Op Afspraak

NEEM CONTACT MET ONS OP!

info@pinball4u.nl
0348-554821

Overige informatie

Pinball4u is onderdeel van Mickcom ICT
KVK nr: 30188181